Velkommen til dyrlæge Sara Risbro Brix

Det er nu officielt! Haarby Dyreklinik får endnu en fast dyrlæge. Selv om det kun er 1 år siden klinikken åbnede, er opbakningen så stor, at vi som en naturlig del af udviklingen har valgt at ansætte en dyrlæge mere, så vi fortsat kan tilbyde alle dyr, store som små, den bedst mulige service. 

Vi er super glade for vores nye kollega, Sara Risbro Brix, som I kan læse mere om herunder. Hun starter til september, men I har allerede mulighed for at hilse på hende personligt torsdag d. 8.august, hvor klinikken holder fødselsdag.

Dyrlæge Sara Risbro Brix afsluttede sin dyrlægeuddannelse i januar 2008. Sara har mere end 10 års erfaring indenfor medicinske og kirurgiske sygdomme hos familiens kæledyr og har høstet sin erfaring fra ansættelser på Lundabygdens Djursjukhus i Lund, Nordfyns Dyreklinik i Otterup og senest Dalum Dyreklinik i Odense.

Saras interesser spænder vidt i smådyrspraksis, lige fra de kirurgiske sygdomme, tandproblemer og til at nørde foran mikroskopet. Hun elsker den varierede hverdag i smådyrsklinikken og ikke mindst kontakten med både klienter og patienter.