Nyt Laboratorie (præ-blod)

Vi har fået udvidet in-house laboratoriet på klinikken og tilbyder ud over blodprøver til sygdomsudredning også blodprøvetagning (præ-blod) før din hund og kat skal i narkose.

En blodprøve før narkose giver en ekstra tryghed, da det gør det muligt for os at vurdere patientens helbreds- og organstatus, inden den skal lægges i fuld narkose. Det er et værdifuldt redskab for os, da vi ud fra blodprøven kan tilpasse narkosen individuelt til den enkelte patient. Det hjælper os med at passe bedst muligt på dit kæledyr. En blodprøve vil kunne fortælle os om hundens organer fungerer optimalt, om knoglemarven producerer de røde og hvide blodlegemer, som den skal og om der er tegn på underliggende infektion, man ikke kan se udefra. Alt dette er naturligvis i hundens interesse, da det gør at vi kan tilpasse narkosen til den enkelte hund; eller alternativt udskyde indgrebet, hvis ikke hunden er rask nok til at blive bedøvet.

Blodprøven udtages og udføres samme dag som patienten indlægges.