Personalet – Haarby Dyreklinik

Personalet - Haarby Dyreklinik

Dyrlæge Naja Buhl Helms blev færdiguddannet som dyrlæge i 2006 og har i dag mere end 10 års erfaring med behandling af smådyr fra flere forskellige dyrehospitaler (Skanderborg, Svendborg- og Faaborg Dyrehospital). Naja har desuden gennemgået en 3-årig speciale uddannelse i hudsygdomme (dermatologi) i Østrig fra 2014-2016 ved siden af anden relavant efteruddannelse, hvilket sikrer en tryg og kompetent behandling af dit kæledyr uanset om du kommer fra nær eller fjern.

Naja bor på en gård 10 km fra klinikken bag Jordløse Bakker, sammen med 2 skønne piger, 1 hund, 3 marsvin og 3 katte – og én travl juletræsmand!

Personalet - Haarby Dyreklinik

Dyrlæge Cecilie Vraa blev færdiguddannet som dyrlæge i 2021 med speciale i udvidet analgesi, dvs. smertebehandling i forbindelse med operative indgreb. 

Under studietiden har Cecilie arbejdet dels på Odense Dyrehospital og dels på Vetterslev-Høm Dyreklinik. Hun har derfor stor erfaring med pasning, pleje og medicinering af patienter. 

Arbejdsmæssigt brænder hun for tandbehandlinger og kirurgi såvel som udredning af medicinske sygdomme.

Fritiden går med hest og mand og nu også et hus på landet lidt uden for Faaborg, med plads til flere dyr og børn når det kommer dertil.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Veterinærsygeplejerske Julie Ørnholm Ilum blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2011 og har ligeledes flere års erfaring fra arbejde på dyrehospital.

Fagligt er Julie meget interesseret i medicinske sygdomme såvel som røntgen, og har fingeren på pulsen på alt hvad der rører sig i klinikken.

Uden for klinikken er hun en erfaren jæger og naturelsker. Hvis hun ikke har travlt med at træne hundene på marken, tager hun sig af familiens 2 små børn, mand eller bygger hus om i Millinge.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Karen Lykke Olsen er uddannet veterinærsygeplejerske i 2004 og har arbejdet på Dyreklinikken Amagerbrogade, Dyrlægehuset Kolding og senest 14 år ved Vestfyns Dyrlæger.


Karen interesserer sig meget for tandpleje og tandbehandlinger af hund og kat. Derudover er
laboratoriearbejde og ernæring af hund og kat hendes store interesser.


Karen bor på et nedlagt landbrug på Vestfyn sammen med sin mand, sine tvillinger Aksel og Sebastian, sin datter Anna, hunden Sherif og katten Muffin.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikmedhjælper Mie Marie hjælper dagligt på klinikken frem til påbegyndelse af dyrlægestudiet.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikkatten Olympia passer godt på både personale samt gæster.