Personalet – Haarby Dyreklinik

Personalet - Haarby Dyreklinik

Dyrlæge Naja Buhl Helms blev færdiguddannet som dyrlæge i 2006 og har i dag mere end 10 års erfaring med behandling af smådyr fra flere forskellige dyrehospitaler (Skanderborg, Svendborg- og Faaborg Dyrehospital) samt Vestfyns Dyrlæger. Naja har desuden gennemgået en 3-årig speciale uddannelse i hudsygdomme (dermatologi) i Østrig fra 2014-2016 ved siden af anden relevant efteruddannelse, hvilket sikrer en tryg og kompetent behandling af dit kæledyr uanset om du kommer fra nær eller fjern.

Naja bor på en gård 10 km fra klinikken bag Jordløse Bakker, sammen med 2 skønne piger, 1 hund, 3 marsvin og 3 katte – og én travl juletræsmand!

Personalet - Haarby Dyreklinik

Dyrlæge Cecilie Vraa blev færdiguddannet som dyrlæge i 2021 med speciale i udvidet analgesi, dvs. smertebehandling i forbindelse med operative indgreb. 

Under studietiden har Cecilie arbejdet dels på Odense Dyrehospital og dels på Vetterslev-Høm Dyreklinik. Hun har derfor stor erfaring med pasning, pleje og medicinering af patienter. 

Arbejdsmæssigt brænder hun for tandbehandlinger og kirurgi såvel som udredning af medicinske sygdomme.

Fritiden går med hest og mand og nu også et hus på landet lidt uden for Faaborg, med plads til flere dyr og børn når det kommer dertil.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Dyrlæge Vibeke Windfeld blev færdiguddannet som dyrlæge i 2004 og har hele 17 års erfaring som familiedyrsdyrlæge.

Vibeke har løbende opdateret sin viden indenfor familiedyr på diverse relevante kurser og kan derfor tilbyde kompetent behandling indenfor bl.a. almen kirurgi, tandbehandling og medicinske sygdomme.

Vibeke vægter høj faglighed, god kommunikation, individuelle behandlingsplaner, tryghed og empati højt.

Vibeke bor på en nedlagt landejendom i et naturskønt område på Vestfyn med sin mand, tre skønne unger, kat, hund, høns og tre sjove alpakaer.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Veterinærsygeplejerske Julie Ørnholm Ilum blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2011 og har ligeledes flere års erfaring fra arbejde på dyrehospital.

Fagligt er Julie meget interesseret i medicinske sygdomme såvel som røntgen, og har fingeren på pulsen på alt hvad der rører sig i klinikken.

Uden for klinikken er hun en erfaren jæger og naturelsker. Hvis hun ikke har travlt med at træne hendes hund Rally på marken, tager hun sig af familiens 3 små børn, mand eller bygger hus om i Millinge.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Karen Lykke Olsen er uddannet veterinærsygeplejerske i 2004 og har arbejdet på Dyreklinikken Amagerbrogade, Dyrlægehuset Kolding og senest 14 år ved Vestfyns Dyrlæger.

Karen interesserer sig meget for tandpleje og tandbehandlinger af hund og kat. Derudover er laboratoriearbejde og ernæring af hund og kat hendes store interesser.

Karen bor på et nedlagt landbrug på Vestfyn sammen med sin mand, sine tvillinger Aksel og Sebastian, sin datter Anna, hunden Sherif, katten Muffin og de otte høns.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Karina Tovborg blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2014 på Dyrenes Lægehus Herning, og har efterfølgende arbejdet på Odder Dyreklinik, Årslev Dyreklinik og senest ved FAVNA på Middelfart og Erritsø Dyreklinik.

Karinas interesser er fysioterapi, herunder genoptræning, massage, kropskontroltræning.

Karina bor i Årslev med sin mand og deres datter. De har tre senior katte: den helt almindelige huskat Mijuki, maine coon blandingen Moemoe og den døve, norske skovkat Caspian. Herudover har de kongepytonen, Rox.
Fritiden bruges på vandreture i den danske eller svenske natur og koncerter.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Maria Knudsen er uddannet aut. veterinærsygeplejerske i 2019 på Odense Dyrehospital. Efterfølgende har hun arbejdet på Fyns Internat og senest på Faaborg Dyrehospital. Maria startede her på Haarby Dyreklinik juni 2023.

Marias interesseområde er anæstesi/operations sygeplejerske og patientpleje.

Maria bor i Faaborg på en landejendom med sin kæreste og sin datter. De har tre hunde: Schæferen Pepa, Malinoisen Nuser og Pomeranien Benny samt de to kaniner: Prop og Bertha. Maria drømmer om at udvide deres dyrehold til en hel zoologisk have.

Marias fritid bliver brugt på fitness og renovering af den gamle landejendom.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikmedhjælper Mie Marie Graff Kristensen har været her siden sommeren 2019 og hjælper dagligt på klinikken frem til påbegyndelse af dyrlægestudiet. Indtil da er hun en uundværlig hjælp her på klinikken.

Mie Marie interesserer sig meget for dyrlægefaget, og suger en masse viden og erfaring til sig.

Mie Marie bor med sin kæreste i Aarup med hunden Isador. Derudover har hun en stor interesse for heste, og bruger meget af sin fritid på hendes hest Odine.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikkatten Olympia passer godt på både personale samt gæster.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikhunden Wilma følger med i dagligdagen på klinikken mens hun laver unoder med klinikhunden Isbjört.

Personalet - Haarby Dyreklinik

Klinikhunden Isbjört har det let på job. Hun slænger sig typisk i sofaen eller leger med klinikhunden Wilma.