Genoptræning og fysioterapi Haarby Dyreklinik

Har din hund eller kat brug for at komme sig efter en operation eller en skade tilbyder vi kompetent behandling ved veterinærsygeplejerske Karina Tovborg. Karina har stor erfaring fra faget og har ud over en faguddannelse i rehabilitering en masse andre relevante kvalifikationer: 

Marts 2023: Kursus i manuel teknik
November 2020: Udd. som fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering
Maj 2017: Kursus i fysioterapi, den neurologiske patient
April 2017: Kursus i muskelfascier
September 2016: Udd. som kranio-sakral terapeut
Oktober 2015: Udd. som dyrlægeeksamineret massør

Fysioterapi Haarby Dyreklinik
Er der problemer med bevægeapparatet, ønsker du at forbygge skader eller forkæle dit dyr?

Hos Haarby Dyreklinik tilbyder vi dig og dit dyr professionel hjælp i form af fysioterapi.

Hvis der ikke tidligere er stillet en diagnose, tilbyder vi en grundig klinisk udredning hos en af vores dyrlæger, så der kan skabes klarhed over problemet.

Herefter lægges en behandlingsplan, der udarbejdes mellem dig og Karina, så den både tilpasses dit dyrs og din egen situation og behov. Behandlingsplanen indeholder behandlingsformer, evt. med individuelt hjemmetræningsprogram, råd og vejledning samt en plan for opfølgende behandlinger hos os.

Hvorfor fysioterapi
Dit dyrs krop minder om din! Knogler, muskler og ledbånd kan blive overbelastet eller få alderdomsrelaterede gener som eksempelvis slidgigt. Dyret kan også få skader som brækkede knogler, korsbåndsskader, diskusprolaps – eller måske være disponeret for f.eks. hofteledsdysplasi.

Hovedformålet er at dit dyr skal have en problemløs og smertefri hverdag! Mange dyr får smertestillende medicin. Brugen kan ofte reduceres eller helt undgås vha. fysioterapi.

Vi benytter følgende behandlingsformer – og kombinationer af disse – for at opnå de bedst mulige resultater for det enkelte dyr:

  • Genoptræning -øvelser
  • Massage
  • Manuel teknik
  • Bindevævs behandling
  • Arvævsbehandling

Vi har desuden et samarbejde med dyrlæge og kiropraktor Kirsten Dau, der tilbyder kiropraktik og akupunktur til både hund og kat her på klinikken eller i privat klinik. Læs mere: www.kirstendau.dk

Praktisk information
Behandlingerne tilpasses det enkle dyr – både i forhold til behandlingsformer og antal behandlinger. Vi tilbyder både enkelt behandlinger og 5 tursklippekort. En behandlings varighed er ca. 45 min. Læs mere i vores brochure som du finder på klinikken eller kontakt os på 51915683, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.